Presentació Eines 42

Barcelona

Centre Cívic Convent de Sant Agustí - Sala Noble (c/ Comerç, 36)

Presentació del número 42 de la revista Eines, amb Ismael Peña-López, científic social i director de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, i Marta Rovira, secretària general d’Esquerra Republicana. Un debat moderat per la periodista Sara Gonzàlez.

Presentació de la biografia d’Emili Gómez Nadal

València

Octubre CCC (c/ Sant Ferran ,12)

Jornada: El món del treball a la cruïlla

Girona

Auditori Josep Irla (Plaça Pompeu Fabra, 1. Girona)

III Jornada del cicle “Moviments socials i reptes de futur” a les Comarques Gironines. Un projecte coordinat per Dolors Bassa.

[ACTE AJORNAT] Presentació de la biografia de Pere Aguilera

Rubí

Auditori Museu Municipal Castell (Carrer Castell, 35)

«Pere Aguilera, alcalde republicà de Rubí» és la nova publicació de la col·lecció d’Estudis Històrics de la Fundació Josep Irla. Ramon Batalla, historiador i autor de la biografia, presentarà el personatge, acompanyat per Moisés Rodríguez, Xavier Corbera, Elena Montesinos, i Joan Manuel Tresserras.

Presentació de la biografia de Dalmau Costa

Barcelona

Parlament de Catalunya (Parc de la Ciutadella, s/n)

«Dalmau Costa, mestre de cerimònies de dues nacions» és la nova publicació de la col·lecció d’Estudis Històrics de la Fundació Josep Irla.

Presentació de la biografia d’Artemi Aiguader

Reus

Palau Bofarull (Carrer de Llovera, 15. Reus)

«Artemi Aiguader. Posar ordre a la rereguarda» és la nova publicació de la col·lecció d’Estudis Històrics de la Fundació Josep Irla. Es presentarà el dijous 4 de novembre a Reus, acompanyats/des de l’autor Joan Esculies, juntament amb Joan Manuel Tresserras, Noemí Llauradó i Núria Gavarró.

Lliçó Inaugural Josep Irla 2021-2022

Barcelona

l’Auditori del campus de la Ciutadella – UPF (c/ Ramon Trias Fargas, 25, 27)

Donatella della Porta, catedràtica de Ciència Política a la Scuola Normale Superiore de Florència, oferirà la conferència «Els moviments socials davant l’auge de l’autoritarisme». Es tracta de la Lliçó Inaugural Josep Irla 2021-2022, que enceta el curs acadèmic de la Fundació Josep Irla. La presentació anirà càrrec del president de la Fundació Joan Manuel Tresserras.