fbpx
Jornada: Una Renda Bàsica Europea

Barcelona

Hub Social de la Fundació Bofill (c/ Girona, 34. Barcelona)

La Fundació Irla i Coppieters Foundation organitzem una nova jornada centrada en la proposta per impulsar una Renda Bàsica Europea.

Presentació de l’Eines 46

Barcelona

Laie Llibreria Cafè (c/ Pau Claris, 85)

Presentació del número 46 de la revista Eines, amb Maria Sisternas, urbanista i directora de l’INCASÒL, i Jordi Sánchez, vicepresident de Polítiques Urbanístiques de l’AMB. Un debat moderat per la periodista Cati Morell.

Presentació de la biografia de Joaquim Fort

Tarragona

Antic Ajuntament de Tarragona

Presentació de la biografia «Joaquim Fort, alcalde republicà de Tarragona» ,amb Cristian Ferrer i Guillem Puig, autors de l’obra, Pau Ricomà, alcalde de Tarragona, Montserrat Duch, catedràtica d’Història Contemporània de la URV i membre del jurat de la Beca Tarradellas, i Joan Manuel Tresserras, president de la Fundació Irla.

Presentació de l’estudi: Una agenda per al municipalisme republicà

Barcelona

Hub Social de la Fundació Bofill (c/ Girona, 34. Barcelona)

El coordinador de l’estudi, Roger Barres, presentarà les principals conclusions del treball, i posteriorment, conversarà amb el candidat d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, l’alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Mireia Ingla, i l’alcaldessa de Ponts, Solés Carabasa. La presentació anirà a càrrec de Lluís Pérez, director acadèmic de la Fundació Irla.

Presentació de la biografia de Joan Selves

Manresa

Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa (Plaça Major, 1. Manresa)

Presentació de la biografia «Joan Selves. De l’alcaldia de Manresa a governar l’ordre públic», amb la participació de Joan Esculies, autor de l’obra; Marc Aloy, alcalde de Manresa; Joaquim Aloy, historiador, i Joan Manuel Tresserras, president de la Fundació Irla.

Recodificar l’economia, enfortir la democràcia

Barcelona

Hub Social de la Fundació Bofill (c/ Girona, 34. Barcelona)

Amb la participació de la jurista Katharina Pistor, professora de Columbia University i autor de l’obra El codi del capital, que acaba de traduir-se al català de la mà de l’editorial Saldonar. Conversarà amb els professors Daniel Raventós (UB) i David Palomera (IGOP-UAB). Un debat moderat per la periodista Paula Ericsson.

Presentació de la biografia de Josep Mascort a Girona

Girona

Delegació de la Generalitat de Girona (Plaça Pompeu Fabra, 1)

Presentació de la biografia «Josep Mascort. Republicà lleial, catalanista devot», amb la participació de Josep Pastells, autor de l’obra i guanyador de la Beca President Irla 2022; Laia Cañigueral, delegada territorial del Govern de la Generalitat a Girona; Josep Clara, professor d’Història Contemporània de la UdG; i Joan Manuel Tresserras, president de la Fundació Irla.

Presentació de l’Eines 45

Barcelona

Bar El Lliure de Gràcia

Presentació del número 45 de la revista Eines, amb Marta Rosique, diputada del Jovent Republicà al Congrés, i Julia Rosanna Sánchez-Valverde, presidenta del Consell Nacional de Joventut de Catalunya. Un debat moderat per la periodista Laura Estrada.

Presentació de la biografia de Celestí Boada

Santa Coloma de Gramenet

Museu Torre Balldovina (Plaça de Pau Casals, s/n.)

Presentació de la biografia «Celestí Boada, alcalde republicà de Gramenet de Besòs afusellat pel franquisme», amb la participació de Pau Vinyes, autor de l’obra; Petry Jiménez, tinenta d’alcaldessa de Cultura; Joan Manuel Tresserras, president de la Fundació Josep Irla; i Sam Núñez, regidor i portaveu del grup municipal d’ERC.