fbpx
Presentació de l’Eines 39

Format virtual

al canal de Youtube de la Fundació Josep Irla

Presentació del número 39 de la revista Eines, titulat «La democràcia en l’era de la Intel·ligència Artificial», amb Liliana Arroyo, doctora en Sociologia i especialista en innovació social digital, i Jordi Foz, secretari de transparència i govern obert de la Generalitat.

Nit Irla 2020

Format virtual

al canal de Youtube de la Fundació Josep Irla

Entrega dels Memorial Lluís Companys al Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya i a l’Associació Catalana de Llevadores, i del Memorial Francesc Macià a l’Associació Cívica per la Llengua El Tempir. Aquesta edició anirà acompanyada d’una conversa a càrrec del vicepresident Pere Aragonès i l’economia Elena Costas.

Lliçó Inaugural Josep Irla 2020-2021

Format virtual

al canal de Youtube de la Fundació Josep Irla

La doctora en filosofia Marina Garcés oferirà la conferència «L’esperit il·lustrat davant l’epidèmia de al por». Es tracta de la Lliçó Inaugural Josep Irla 2020-2021 que enceta el curs acadèmic de la Fundació Josep Irla. La presentació anirà càrrec de Joan Manuel Tresserras, president de la Fundació.

Presentació del llibre «Ubuntu. La república del bé comú»

Barcelona

Teatre Lluïsos de Gràcia (Plaça del Nord, 7-10)

Presentació de l’obra guanyadora del Premi d’Assaig Irla 2020. Amb la intervenció de Diana Riba, Carme Forcadell i Pere Aragonès. La presentació, a càrrec del president de la Fundació Joan Manuel Tresserras.

Presentació de l’Eines 38

Format virtual

al canal de Youtube de la Fundació Josep Irla

Presentació del número 38 de la revista Eines, titulat «El futur de l’audiovisual», amb Emili Prado, catedràtic de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la UAB, i Enric Marín, professor del Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura de la UAB.

Presentació de l’Eines 37

Format virtual

al canal de Youtube de la Fundació Josep Irla

Presentació del número 37 de la revista Eines, titulat «Llei, democràcia i drets: una tensió necessària», amb la consellera de Justícia Ester Capella i el catedràtic de dret penal Joan Queralt.

Presentació llibre «Del Congrés estant»

Barcelona

Fàbrica Lehmann (Carrer Consell de Cent, 159)

Una presentació a càrrec de l’autor del llibre Joan Olòriz, acompanyat per Ester Capella, consellera de Justícia, Joan Tardà, exdiputat al Congrés, i Joan Manuel Tresserras, president de la Fundació Josep Irla.

Cinefòrum: La temptació autoritària

Barcelona

Zumzeig Cine cooperativa

Cinefòrum on es projectarà la pel·lícula «L’onada» («Die Welle»). Comptarà amb la presentació inicial de l’historiador Ramon Alquézar, i amb el posterior col·loqui entre Maria Dantas i Carles Viñas.