fbpx

Conversem sobre com recodificar l’economia i enfortir la democràcia, amb Katharina Pistor, Daniel Raventós i David Palomera

La crisi econòmica desfermada el 2008 va posar de relleu la manca de control democràtic sobre l’economia, i el cercle viciós de retroalimentació entre aquest dèficit democràtic i el creixement de les desigualtats. En un context d’auge dels autoritarismes arreu del món, enfortir la democràcia passa necessàriament per revisar la forma en que organitzem i regulem les economies de les societats democràtiques.

Per aprofundir sobre aquesta qüestió, comptarem amb la participació de la jurista Katharina Pistor, professora de Columbia University i autor de l’obra El codi del capital, que acaba de traduir-se al català de la mà de l’editorial Saldonar. Conversarà amb els professors Daniel Raventós (UB) i David Palomera (IGOP-UAB). Un debat moderat per la periodista Paula Ericsson.

L’acte s’emmarca en Partners for Democracy Day, una iniciativa impulsada per Global Democracy Coalition.

Us esperem el proper dilluns 27 de març, a les 19 h, al Hub Social de la Fundació Bofill (c/ Girona, 34. Barcelona). Per assistir-hi, cal inscriure’s prèviament. També es podrà seguir en format online a través del canal de Youtube de la Fundació o per xarxes socials amb l’etiqueta #ÀgoraIrla.

INSCRIPCIÓ ↘