fbpx

Georgina Linares
Vocal

Lloc i data de naixement
Sant Feliu de Guíxols, 16 de gener de 1984

Formació i trajectòria personal
Diplomada en Biblioteconomia i Llicenciada en Documentació per la Universitat de Basrcelona; i títol d’Especialista en Organització i Gestió de la Informació Documental per la Universitat Jaume I de Castelló de la Plana. Va iniciar la seva trajectòria professional exercint de documentalista al Centre de Documentació, Biblioteca i Museu de les Arts Escèniques de l’Institut del Teatre de Barcelona (2005-2012); i posteriorment com a bibliotecària a la Biblioteca Lluís Barceló i Bou de Palamós (2012-2016). Actualment, és la directora de la Biblioteca pública Joaquim Bauxell d’Anglès.

Trajectòria cívica
Ha estat sòcia i vocal de l’Associació de Veïns del Barri del Puig. Membre de l’ANC des de la seva constitució ha exercit el càrrec de secretària de l’ANC-Guíxols per la Independència (2011-2015). Participa activament en associacions i entitats de caire social i cultural.

Trajectòria política
Va entrar a militar les JERC-Sant Feliu de Guíxols el 2008 on ocupà els càrrecs de secretària d’Organització i portaveu local. Des del 2012 és militant d’Esquerra Republicana on ha desenvolupat diverses tasques a l’Executiva Local. També forma part del Consell de la Casa Irla des de 2009. Des del 2015, és regidora de Transició Nacional i Esdeveniments de Ciutat a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.