fbpx

Alba Castellví
Vicepresidenta

Lloc i data de naixement
Sant Sadurní d'Anoia,
26 de gener de 1976

Web personal →

Formació i trajectòria personal
Llicenciada en Sociologia per la Universitat de Barcelona. Postgrau en Mediació per la Universitat de Barcelona. Diplomada en Magisteri d’Educació Primària i diplomada en Direcció d’Empreses. Estudis de Traducció i Interpretació. Ha treballat com a professora-investigadora a la Facultat de Teoria Sociològica i Metodologia de les Ciències Socials (UB), a l’escola rural, a l’ONG Intermón-Oxfam i ha fet recerques sociològiques sobre el Tercer Sector i sobre educació escolar. Actualment es dedica a la mediació social i comunitària.

Trajectòria cívica
Ha estat cap de l’Agrupament Escolta-Guia de Vilafranca del Penedès. És membre dels Castellers de Vilafranca i de la Festa de la Fil·loxera de Sant Sadurní. Ha dirigit i presentat diversos programes de ràdio en emissores locals a l’Alt Penedès. Ha estat representant dels alumnes en tots els centres educatius on ha cursat estudis i és representant al consell escolar de l’escola rural de la seva població.

Trajectòria política i institucional
Membre de la Sectorial d’Ensenyament d’Esquerra. Membre de l’executiva de l’Alt Penedès com a secretària d’Ensenyament. Secretària de Política Cultural des del desembre del 2006 fins el juny del 2008.Va ser vicesecretària general de Política Sectorial. Actualment és secretària d’Educació, Universitats i Recerca.