fbpx

L’existència de desigualtats segueix marcant les societats actuals. Analitzem les causes i possibles solucions en el proper Eines 41: «Entendre (i combatre) les desigualtats», amb Dolors Bassa i Mihaela Vancea

Des de la dècada de 1980, el creixement de les desigualtats s’ha anat convertint en una de les majors amenaces per a la llibertat, la democràcia i la justícia. El número 41 de la revista Eines «Entendre (i combatre) les desigualtats» localitza les causes d’aquest fenomen i explora possibles solucions.

La presentació es farà el proper dimecres 8 de setembre, a les 19h, de forma presencial al Pati de La Comunal de Sants (c/ Riera Escuder, 38. Barcelona). Per seguir totes les mesures sanitàries, l’acte es realitza en espai obert i amb aforament limitat. També es podrà format online a través del canal de Youtube de la Fundació o per xarxes socials amb l’etiqueta #EinesIrla.

Comptarà amb la participació de Mihaela Vancea, coordinadora científica de la Universidad de Córdoba i professora associada de la UPF, i Dolors Bassa, exconsellera de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat i exsecretària general de l’UGT a Girona. Un debat moderat pel periodista Roger Tugas.

xxx