fbpx

Més enllà de la llei hi ha democràcia? Els tribunals poden posar límits a les decisions dels ciutadans? Aquesta i altres qüestions les analitzarem en la presentació online del nou número de la revista Eines: «Llei, democràcia i drets: una tensió necessària», amb la consellera Ester Capella i el catedràtic de dret penal Joan Queralt, un debat on volem que tu també hi participis des de casa.

Ja està aquí el nou número de la revista Eines, editada per la Fundació Josep Irla: «Llei, democràcia i drets: una tensió necessària». Davant les circumstàncies d’excepcionalitat actuals, la presentació es farà el proper dimecres 8 de juliol, a les 10h en format online a través del canal de Youtube de la Fundació.

En aquesta conversa reflexionen sobre la complicada relació entre democràcia i legalitat, i com aquesta relació travessa el conflicte Catalunya/Espanya. Què entenem per constitucionalisme? Quines diferències hi ha entre legalitat i constitucionalitat? Com condiciona la política determinades decisions jurídiques? Per què un conflicte polític s’ha acabat traslladant als tribunals?

Amb la participació de:

Joan Queralt, catedràtic de dret penal de la UB

Ester Capella, consellera de Justícia

 

En aquesta presentació volem que tu també hi participis: si tens alguna pregunta per als ponents o vols fer una aportació al debat, ens la pots fer arribar a través del formulari que hi trobareu a continuació. Tens temps fins el dimecres 1 de juliol. 📱⬇


Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable Fundació Josep Irla
Contacte DPO Pots contactar amb la persona Delegada de Protecció de Dades al correu-e: [email protected]
Finalitat Gestió de la inscripció a actes i enviament d’informació relacionada amb l’activitat de l’entitat.
Legitimació Consentiment de la persona interessada mitjançant registre al lloc web.
Cessió a tercers No es cediran dades a tercers, excepte per obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com, altres drets que s’expliquen a la informació addicional.
Informació addicional Pots consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la pàgina web de la Fundació Josep Irla: https://www.irla.cat/politica-de-proteccio-de-dades