fbpx

Com pot afrontar el jovent la incertesa i la precarietat derivada de les darreres crisis? Reflexions sobre reptes i horitzons d’una generació alçada, amb Julia R. Sánchez, presidenta de la CNJC, i Marta Rosique, diputada al Congrés

Des de 2008, el món ha encadenat diverses crisis que han sacsejat el sistema econòmic mundial, posant també en crisi els fonaments de les democràcies. El jovent ha estat el gran perjudicat, i el gran oblidat, en la gestió d’aquestes crisis. Tota una generació s’enfronta a reptes gegantins que requereixen de lluita i acció, guiades per l’anàlisi rigorosa i la reflexió honesta. Per això, dediquem aquest Eines 45 a parlar sobre els reptes i oportunitats del jovent. El número 45 de la revista Eines «Generació alçada: reptes i horitzons del jovent» té la intenció de fer una aportació constructiva a aquest debat.

La presentació es farà el proper dilluns 30 de gener, a les 19 h, al Bar El Lliure de Gràcia (c/ Montseny, 47. Barcelona). Per assistir-hi, cal inscriure’s prèviament. També es podrà seguir en format online a través del canal de Youtube o per xarxes socials amb l’etiqueta #EinesIrla.

Comptarà amb la participació de Marta Rosique, diputada del Jovent Republicà al Congrés, i Julia Rosanna Sánchez-Valverde, presidenta del Consell Nacional de Joventut de Catalunya. Un debat moderat per la periodista Laura Estrada.

——————————————————————————————————-

INSCRIPCIONS