fbpx

2017

El Jurat del Memorial Jaume Aiguader, format per Josep Ardanuy, Josep Bargalló, Ernest Benach, Marta Cid, Miquel Àngel Estradé, Dionís Guiteras, Teresa Jordà, Eduard López, Marc Sanglas i Laura Vilagrà atorgà el premi de l’any 2017

a:

Pere Prat i Boix

per:

 1. El seu compromís polític amb el país, militant a Esquerra Republicana des del 1987, i sent membre de la seva Executiva Nacional en diversos períodes.
 2. La seva trajectòria municipalista a l’Ajuntament de Manlleu, al Consell Comarcal d’Osona i a la Diputació de Barcelona, que el van portar a esdevenir regidor durant 24 anys (1991-2015), alcalde 12 anys (2003-2015), conseller comarcal 8 anys (1995-2003) i diputat provincial 4 anys (2011-2015).
 3. Una excel·lent gestió municipalista concretada en:
  L’impuls, en el marc de la Llei de Barris, de l’ambiciós projecte de remodelació  dels pisos de Can Garcia, millorant les condicions de l’habitatge d’una de les zones històricament més degradades del municipi.
  La promoció del comerç local a través de la remodelació de la plaça Major, amb un pàrquing subterrani, bancs i altres elements de mobiliari urbà.
  El foment de l’esport. Al final del seu mandat, Manlleu comptava amb dos camps de futbol i dos poliesportius municipals, amb tota la zona dignificada: pàrquing nou, camps de gespa artificial, pavelló nou, adequació de l’antic pavelló…
  El lideratge per tal que Manlleu disposés d’un hospital de qualitat, l’Hospital de Sant Jaume, renovat durant el seu mandat, amb un centre de dia per a la gent gran i residència de llarga estada.
  L’assessorament i formació, en matèria de pressupostos municipals, durant els seus anys com a tècnic de la secretaria de Política Municipal d’Esquerra Republicana i, després, com a vicepresident de la Diputació de Barcelona, la seva proximitat i voluntat de servei al territori.

Comparteix aquesta noticia