fbpx

2001

Mossèn Josep Maria Vidal i Aunòs

Va cursar estudis al Seminari de Barcelona, fou ordenat prevere el 1946 i exercí de vicari episcopal. Tenia una especial sensibilitat envers les persones més necessitades i davant els problemes socials, tal com es va posar de manifest en nombroses ocasions durant el procés de la transició política i quan va acollir a la seva parròquia del Pi als immigrants sense papers.

Durant la dictadura va participar des d’una clara postura catalanista en la lluita antifranquista donant aixopluc a membres de Comissions Obreres i permetent que es reunís la comissió d’enllaç de l’Assemblea de Catalunya en la seva parròquia de Sant Medir.

 

Tamaia

Entitat social que treballa per a la transformació social cap a una societat lliure de violències masclistes. Els seus àmbits d’actuació es divideixen en tres eixos que s’interrelacionen i nodreixen en el dia a dia del seu treball: el Programa d’Atenció a Dones en situacions de violència, el Programa de Prevenció i Participació Comunitària i el Programa de Formació i Investigació, centrat en la capacitació de professionals i en la investigació.

Comparteix aquesta noticia