fbpx

Com han evolucionat les masculinitats fins avui? Les masculinitats són un dels elements claus per guanyar societats més igualitàries i justes. És a partir d’aquesta visió que debatrem sobre diferents àmbits les tipologies de masculinitats, els posicionaments i els moviments dels homes davant la igualtat

Del 26 de febrer al 3 de març parlarem amb persones expertes que ens aportin la seva visió sobre com treballar les bases per construir aquests models alternatius a la masculinitat hegemònica, un contingut exclusiu que anirem oferint cada dia al nostre canal de Youtube:

1. Punt de partida. Parlem de masculinitats. Conversa amb Juli Fernández, diputat al Parlament, i Rubén Sánchez Ruiz, subdirector de sensibilització i prevenció de les violències masclistes.

2. Els perills del patriarcat pels homes. Conversa amb Ousman Jangana Kabba, jurista especialitzat en estrangeria i membre de l’Associació Jokkere Endam, i Xavier Cela, politòleg i màster en Antropologia.

3. Sexualitat i masculinitat. Entrevista amb Sandra Cundines, coordinadora del projecte Avalúa+ de Sida Studi.

4. Evolució històrica de la masculinitat. Entrevista amb Begonya Enguix, doctora en Antropologia Social i Cultural.

També comptarem amb un acte central: Manosfera i extrema dreta. Per parlar de la guerra cultural que està lliurant l’extrema dreta en relació a les masculinitats i el feminisme, comptarem amb Lionel Delgado, doctor en sociologia per la UB, Helena Castellà, politòloga experta en extrema dreta, i Raül Romeva, president de la Fundació Irla i doctor en relacions Internacional per la UAB. Modera la periodista Judit Pellicer. L’acte tindrà lloc el dimecres 28 de febrer, a les 18:30h, a l’Espai Línia (c/ Girona, 52. Barcelona), i per assistir-hi, cal inscripció prèvia, ja que les places són limitades.

INSCRIPCIONS