fbpx

Aquest juny arriba la Nit Irla 2022, amb el tradicional lliurament dels Memorials Lluís Companys i Francesc Macià i del Premi d’Assaig Irla. L’edició d’enguany s’emmarca en els 25 anys de la Fundació.

El proper dimecres 15 de juny, a partir de les 19 h, celebrarem la Nit Irla 2022, que tindrà lloc al Mirador del Museu d’Història de Catalunya (Plaça de Pau Vila, 3. Barcelona).

Durant l’acte es lliurarà el Memorial Francesc Macià –que reconeix una persona i entitat que hagin destacat per la seva acció en favor de la llengua, la cultura o la nació catalanes- a Damià Pons i al Grup de Periodistes Ramon Barnils; i el Memorial Lluís Companys –que enguany dedicat a l’Any Europeu de la Joventut, que és per a Ignasi Parody (impulsor de la Fundació Trinijove) en la modalitat individual, i al moviment d’esplais catalans, que agrupa centenars de joves voluntaris arreu del país. També es farà el lliurament del Premi d’Assaig Irla 2022 a Andreu Pujol i Silvio Falcón per la seva obra «Eixamplar les bases. El sobiranisme d’esquerres a Catalunya, el País Basc i Galícia».

La cloenda de l’acte anirà a càrrec d‘Oriol Junqueras. També comptarem amb l’actuació del grup valencià Mireia Vives & Borja Penalba.

Per assistir, és imprescindible inscripció prèvia. L’acte també es retransmetrà en directe a través del canal de Youtube de la Fundació i per xarxes socials amb el hashtag #NitIrla.

INSCRIPCIONS