Aquest setembre arriba la Nit Irla 2021, amb el tradicional lliurament dels Memorials Lluís Companys i Francesc Macià i del Premi d’Assaig Irla

El proper diemcres 29 de setembre, a partir de les 19h, celebrarem la Nit Irla 2021, que enguany serà en format presencial, i tindrà lloc al Mirador del Museu d’Història de Catalunya (Plaça de Pau Vila, 3. Barcelona).

Durant l’acte es lliurarà el Memorial Francesc Macià –que reconeix una persona i entitat que hagin destacat per la seva acció en favor de la llengua, la cultura o la nació catalanes- a Gustau Muñoz i a la Fundació.cat; i el Memorial Lluís Companys –que enguany dedicat a l’Any Internacional de l’Economia Creativa per al Desenvolupament Sostenible-, que és per a Lluís Cabrera en la modalitat individual, i a la Factoria F5, en la modalitat col·lectiva. També es farà el lliurament del Premi d’Assaig Irla 2021 a Quim Bosch per la seva obra «Una asimetria cartografiada: Els Països Catalans i Espanya en 27 mapes».

La cloenda de l’acte anirà a càrrec d’Oriol Junqueras, president d’Esquerra Republicana.

Per complir amb totes les mesures sanitàries, l’acte es realitzarà en un espai obert i amb aforament limitat, per tant, serà imprescindible inscripció prèvia. L’acte també es retransmetrà en directe a través de canals de difusió de la Fundació, via TW i FB.