fbpx

Aquest juny arriba la Nit Irla 2024, amb el tradicional lliurament dels Memorials Lluís Companys i Francesc Macià

El proper dijous 20 de juny, a les 19 h, celebrarem la Nit Irla 2024 a l’Auditori Oriol Bohigas de l’Ateneu Barcelonès (Carrer Canuda, 6. Barcelona).

Durant l’acte es lliurarà el Memorial Francesc Macià –que reconeix una persona i una entitat destacatdes per la seva acció en favor de la llengua, la cultura i la nació catalanes- a Joan Font i Pujol, i a Publicacions de l’Abadia de Montserrat. També es farà entrega del Memorial Lluís Companys – que amb motiu de la celebració de la Dècada de les Ciències Oceàniques per al Desenvolupament Sostenible (2021-2030), vol reconèixer la tasca de persones i entitats que treballen per fer front a desafiaments globals, com ara el canvi climàtic, la conservació de la biodiversitat o l’economia oceànica sostenible–, que s’atorgarà a l’oceanògrafa i biòloga marina Marta Estrada Miyares en la modalitat individual, i a la Federació Nacional Catalana de Confraries de Pescadors en la modalitat col·lectiva.

La presentació anirà a càrrec del fins ara president de la Fundació Irla, Joan Manuel Tresserras, qui passarà el relleu públicament a l’actual president Raül Romeva, encarregat de tancar la Nit Irla d’aquesta edició.

També gaudirem de l’actuació de la cantant i compositora del maresme Maria Lamata, i en acabar l’acte oferirem un refrigeri.

Per assistir, és imprescindible inscripció prèvia. L’acte també es retransmetrà en directe a través del canal de Youtube de la Fundació i per xarxes socials amb el hashtag #NitIrla.

INSCRIPCIONS ↘