fbpx

Vivim una època de canvis i incerteses, a nivell social, polític, econòmic i ambiental. Uns canvis globals que aterren en les realitats locals i fan del municipalisme una força transformadora de primer ordre. A Catalunya, el municipalisme republicà està entrant en una etapa clau, i davant d’aquesta oportunitat històrica, és necessari un espai de reflexió per repensar i actualitzar el marc i les bases del projecte municipalista, a partir de noves mirades al territori, a la governança urbana i local, i al paper dels governs locals en el desplegament d’una agenda àmplia de polítiques públiques.

Una mirada renovada al país que, des del municipalisme, i a través de les agendes locals i urbanes, concreten el projecte polític del republicanisme d’esquerres. És per això que des de la Fundació Irla acabem d’editar l’estudi «Una agenda per al municipalisme republicà», coordinat pel politòleg Roger Barres.

La presentació tindrà lloc el proper dimarts 4 d’abril, a les 19 h, al Hub Social de la Fundació Bofill (c/ Girona, 34. Barcelona). El coordinador de l’estudi, Roger Barres, presentarà les principals conclusions del treball, i posteriorment, conversarà amb el candidat d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, l’alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Mireia Ingla, i l’alcaldessa de Ponts, Solés Carabasa. La presentació anirà a càrrec de Lluís Pérez, director acadèmic de la Fundació Irla.

Per assistir-hi, cal inscriure’s prèviament. També es podrà seguir en format online a través del canal de Youtube de la Fundació o per xarxes socials amb l’etiqueta #TerritoriIrla.

INSCRIPCIONS ↘