Participants a l'Assemblea General de la Coppieters Foundation

Participants a l'Assemblea General de la Coppieters Foundation

La Fundació Josep Irla participa en l’Assemblea General de la Coppieters Foundation

La Fundació Josep Irla ha participat aquest cap de setmana en l’Assemblea General de la Coppieters Foundation que ha tingut lloc a Landshut, Baviera. S’han desplaçat fins a Baviera el vocal de la Fundació, Josep Huguet; el director executiu, Josep Vall; el director acadèmic, Lluís Pérez; i el coordinador, Arnau Albert. Es tracta de la trobada anual, que també celebren les assemblees generals de l’Aliança Lliure Europea i de les Joventuts de l’Aliança Lliure Europea.

Enguany es va formalitzar el pas de Centre Maurits Coppieters a Coppieters Foundation, i es va presentar la nova marca com a resultat d’un procés iniciat fa un any. Hi han assistit l’Alkartasuna Fundazioa, del País Basc; la Fundación Galiza Sempre, de Galícia; la Fundació Emili Darder, de les Illes Balears; la Welsh Nationalism Foundation, de Gal·les; Arritti, de Còrcega; Ezkerraberri Fundazioa, del País Basc; Fundació Nexe, del País Valencià; Le Peuple Breton, de la Bretanya; ADEO – Associacion pel Desvelopament de l’Escrich Occitan, d’Occitània; la Hungarian National Council of Transylvania, de Transilvània; el CIEMEN, de Catalunya; i l’Istituto di Studi e Ricerche Camillo Bellienii, de Sardenya; a més de la Fundació Josep Irla.

Per part de la Fundació Josep Irla han intervingut a l’Assemblea Josep Vall, com a vicepresident de la Coppieters Foundation; Josep Huguet, com a membre de l’Advisor Scientific Council; i Lluís Pérez, com a representant de la Fundació Josep Irla.

Comparteix aquesta noticia