fbpx

La Fundació Irla participa a l’Assemblea anual de Coppieters Foundation

Durant el cap de setmana de Sant Joan, la Fundació Irla ha assistit a l’Assemblea General organitzada per Coppieters Foundation, que aplega diferents fundacions compromeses amb el dret a l’autodeterminació de les nacions sense estat europees.

L’assemblea, celebrada enguany a Brussel·les, també ha comptat amb la participació de la Fundació Nexe, la Fundación Galiza Nova, Kurdish Institute of Brussels, Alkartasuna Fundazioa, Centre Internacional Escarré per a les Minories Ètniques i Nacionals (CIEMEN), Free State of Rijeka Association ADEO – Associacion pel Desvelopament de l’Escrich Occitan i Le Peuple Breton. Per part de la Fundació, han assistit el director executiu Josep Vall, també vicepresident de la Coppieters Foundation; el director acadèmic Lluís Pérez; i el coordinador de la Fundació Guillem Dorca.

En aquesta sessió, s’han aprovat els pressupostos pel 2024 i el Pla Estratègic pels propers anys. També s’ha fet l’elecció dels nous membres del Bureau: Antonia Luciani dirigirà la Fundació amb el suport de Xabier Macias i la resta de la Mesa, que s’ha ampliat a dotze membres amb la incorporació de Marta Bainka i Ana Stanič.

Amb aquesta renovació, Coppieters Foundation treballarà per a “desenvolupar les activitats i xarxes de la fundació, desenvolupar idees i lluitar per una Europa més justa i democràtica“.

Comparteix aquesta noticia