fbpx
Berta Güell

Berta Güell

La Beca Postdoctoral Irla d’Anàlisi i Pensament Social s’ha adjudicat a Berta Güell

Berta Güell i Torrent ha estat l’adjudicatària de la Beca Postdoctoral Irla d’Anàlisi i Pensament Social 2018-2019, per desenvolupar el projecte ‘Catalans i catalanes d’origen asiàtic: reptes i oportunitats en les trajectòries educatives i laborals’.

Güell és doctora en Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), ha cursat el Màster Oficial de Recerca en Sociologia de la Universitat de Barcelona (UB) i és llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UAB. Ha participat en diversos projectes d’investigació i és membre del Centre d’Estudis de Recerca en Migracions (CER-M).

El projecte, tutoritzat per la Dra. Sònia Parella, es desenvoluparà a la UAB amb l’objectiu de realitzar una diagnosi de les trajectòries educatives i laborals dels catalans i catalanes d’origen asiàtic. Per tal d’assolir aquesta missió, s’elaborarà un estat de la qüestió sobre la comunitat asiàtica a Catalunya, especialment en relació a la població jove; s’analitzaran els itineraris subjectius dels catalans i catalanes d’origen asiàtic pel que fa a les seves trajectòries educatives i laborals; i es transferirà el coneixement generat al conjunt de la societat per tal de promoure la plena incorporació d’aquestes comunitats a la societat.

La beca, convocada per la Fundació Josep Irla, està dotada amb 35.000€ i té per objectiu estimular l’estudi de la realitat política, econòmica, social i cultural dels Països Catalans i de la Unió Europea.

Comparteix aquesta noticia