La Fundació Josep Irla s’adhereix al Pacte Nacional pel Referèndum

La Fundació Josep Irla s’ha adherit al Pacte Nacional pel Referèndum, en consonància amb els seus objectius fundacionals de promoure la defensa de la llibertat, la democràcia, la justícia social i l’autodeterminació dels pobles.

L’objectiu és impulsar un pacte entre els governs de l’Estat espanyol i de la Generalitat de Catalunya que permeti la celebració d’un referèndum eficaç i vinculant, perquè la ciutadania catalana pugui votar sobre el seu futur polític com a nació.

Aquests objectius del Pacte Nacional pel Referèndum es van acordar a la reunió que va tenir lloc el 23 de desembre al Parlament de Catalunya amb agents polítics, econòmics, socials i institucionals, en què es va analitzar la situació política i social que ha de permetre la convocatòria d’aquesta consulta.

El Comitè Executiu del Pacte ha elaborat un Manifest que recull questa aspiració transversal. Les adhesions serveixen per acreditar davant de l’Estat espanyol i del conjunt de la població la voluntat i el suport per fer un referèndum. Ja s’han superat les 10.000 adhesions, entre institucions, entitats i particulars.

Comparteix aquesta noticia