La Fundació Josep Irla ha convocat una beca postdoctoral dotada amb 35.000 euros

La Fundació Josep Irla ha convocat la Beca postdoctoral Irla d’Anàlisi i Pensament Social, per tal d’estimular l’estudi de la realitat política, econòmica, social i cultural dels Països Catalans i de la Unió Europea. Dotada amb 35.000 euros, la beca tindrà una durada de 12 mesos.

Es tracta d’un ajut per a persones que s’hagin doctorat recentment i que disposin d’un projecte de recerca en Ciències Socials o Filosofia política, recolzat per un grup de recerca registrat en una universitat dels Països Catalans.

Les disciplines del projecte poden ser les Ciències Polítiques, l’Economia, les Ciències de la Comunicació, la Pedagogia, la Filosofia política i la Sociologia. També es tindran en consideració aquells projectes que, des de l’àmbit de l’Antropologia, la Història, la Demografia, la Geografia o la Psicologia, tinguin relació amb alguna d’aquelles disciplines.

El termini màxim per a presentar la sol·licitud és el 16 de juny a les 18 hores, i el veredicte es farà públic el 30 de juny. Més informació i bases: http://www.irla.cat/beca_postdoctoral_Irla_2017_18/index.html

Comparteix aquesta noticia