fbpx
Acte de presentació de Political Lives

Acte de presentació de Political Lives

Es presenta a Brussel·les el projecte Political Lives

Political Lives, una col·lecció d’una sèrie de biografies de polítics, acadèmics i activistes que van tenir un paper rellevant al llarg del segle XX, s’ha presentat a Brussel·les. Josep Vall, director executiu de la Fundació Josep Irla i vicepresident de la Coppieters Foundation, ha parlat del projecte, del qual n’és coordinador.  A l’acte també hi han intervingut Meritxell Serret, delegada del Govern davant la Unió Europea, i Toni Torres, historiador i membre del Casal Català a Brussel·les, amb la presentació de Roser Maresma, presidenta del Casal Català de Brussel·les.

Josep Vall ha explicat que el projecte pretén recuperar noms de persones que van fer política posant els seus ideals per sobre dels seus interessos. Meritxell Serret ha afirmat: “L’exili m’ha ensenyat que a través de descobrir la història podem millorar la cultura política d’un país”.

Les primeres biografies de la sèrie, editades en anglès i que també s’han presentat en el marc de l’acte, són les de Maurits Coppieters i Lluís Companys. L’acte ha tingut lloc dijous 12 de juliol a les 19h al Centre Cultural Saint Jean Baptiste au Béguinage de Brussel·les.

 

Comparteix aquesta noticia