fbpx

Quin paper té Catalunya en la construcció de l’Europa dels drets? Reflexionem entorn el projecte europeu al nou número de la revista Eines 49 amb Tomàs Molina i Diana Riba

La crisi climàtica i l’auge de l’extrema dreta són dues realitats innegables que s’estan imposant a les agendes mundials. Enfront aquest context, la Unió Europea té una oportunitat clau per definir el paper que assumeix i fer polítiques que l’apropin més a l’objectiu pel que va ser construïda en origen: assolir una Europa de drets i llibertats. Tractem tots aquests temes en el nou número de la revista Eines 49 «Europa: un ideal (encara) en construcció».

La presentació es farà el proper dilluns 27 de maig, a les 19 h, al Hub Social de la Fundació Bofill (c/ Girona, 34. Interiors, Barcelona). Per assistir-hi, cal inscriure’s prèviament. També es podrà seguir en format online pel canal de Youtube de la Fundació o via xarxes socials amb l’etiqueta #EinesIrla.

Comptarà amb la participació de Tomàs Molina, físic i meteoròleg i candidat d’Ara Repúbliques al Parlament Europeu, i Diana Riba, eurodiputada i cap de llista d’Ara Repúbliques al Parlament Europeu. Un debat moderat per la periodista Sònia Sánchez.

Totes les persones assistents rebran un exemplar gratuït de la revista, i a l’acabar l’acte, podran conversar amb els candidats acompanyants d’un petit catering.

.

INSCRIPCIONS

La Fundació Irla celebra la presentació de l'últim exemplar de la revista Eines número 49 «Europa: un ideal (encara) en construcció». L'acte comptarà amb la presència de Tomàs Molina i Diana Riba, que conversaran entorn el futur del projecte europeu i el paper de Catalunya. Moderarà l'acte la periodista Sònia Sánchez. Totes les persones assistents rebran un exemplar gratuït de la revista. En acabar l'acte, se servirà un refrigeri. L'acte es retransmetrà simultàniament per youtube.com/FundacioIrla