fbpx

En el nou número de la revista Eines 46. parlem de territori sota una mirada republicana. Amb Maria Sisternas i Jordi Sánchez.

L’espai, sovint, és un element que no és té en compte en la reflexió sobre les polítiques públiques. No obstant, és obvi que les persones desenvolupem les nostres vides en espais concrets i delimitats. La forma en com s’organitzen la política, l’economia, la societat i la cultura a nivell territorial tenen un impacte directe sobre les vides de les persones. Per això, volem dedicar un número de la revista Eines a reflexionar sobre l’articulació del territori al nostre país, des d’una mirada republicana.

La presentació es farà el proper dimecres 10 de maig , a les 19 h, a la Laie Llibreria Cafè (c/ Pau Claris, 85. Barcelona). Per assistir-hi, cal inscriure’s prèviament. També es podrà seguir en format online per xarxes socials amb l’etiqueta #EinesIrla.

Comptarà amb la participació de Maria Sisternas, urbanista i directora de l’INCASÒL, i Jordi Sánchez, vicepresident de Polítiques Urbanístiques de l’AMB. Un debat moderat per la periodista Cati Morell.——————————————————————————————————-

INSCRIPCIONS