fbpx

Catalunya és a temps de reindustrialitzar-se i aprofitar les oportunitats que ofereix la nova indústria? Anàlisi i reptes de la indústria catalana, amb el conseller Roger Torrent i l’empresària Alícia Bosch

El debat sobre el valor afegit de la indústria per a l’economia s’ha fet més viu que mai durant la pandèmia, que va posar de manifest les conseqüències de la pèrdua de teixit industrial a Europa. Els reptes de la indústria no passen ara només per recuperar el pes perdut sinó també per adaptar-se a una profunda transformació digital i ecològica. Les disrupcions provocades per la Covid-19 van accelerar tendències de fons i van fer encara més curts els temps de reacció. Catalunya és a temps de reindustrialitzar-se i aprofitar les oportunitats que ofereix la nova indústria? El número 44 de la revista Eines «(Re)industrialitzar el país» té la intenció de fer una aportació constructiva a aquest debat.

La presentació es farà el proper dijous 27 d’octubre, a les 19 h, al Bar El Lliure de Gràcia (c/ Montseny, 47. Barcelona). Per assistir-hi, cal inscriure’s prèviament. També es podrà seguir en format online a través del canal de Youtube de la Fundació o per xarxes socials amb l’etiqueta #EinesIrla.

Comptarà amb la participació de Roger Torrent, conseller d’Empresa i Treball del Govern de la Generalitat de Catalunya, i Alícia Bosch, empresària del sector metall, presidenta del Centre Metal·lúrgic, i del Consell Intersectorial d’Empresaris de Sabadell i Comarca. Un debat moderat per la periodista Aina Martí.

——————————————————————————————————–

INSCRIPCIONS