fbpx

Analitzem alguns dels interrogants al voltant del present i futur del català en el proper Eines 43: «Actualitzar la política lingüística», amb Marina Massaguer i Elvira Riera

Els atacs jurídics al català, així com les ràpides transformacions en les indústries audiovisual i tecnològica, han situat la política lingüística, de nou, al centre del debat públic. El número 43 de la revista Eines «Actualitzar la política lingüística» té la intenció de fer una aportació constructiva a aquest debat.

La presentació es farà el proper dimats 21 de juny, a les 19 h, a la Trabanqueta Bar (c/ Mallorca. 329. Barcelona). Per assistir-hi, cal inscriure’s prèviament. També es podrà seguir en format online a través del canal de Youtube de la Fundació o per xarxes socials amb l’etiqueta #EinesIrla.

Comptarà amb la participació de Marina Massaguer Comes, filòloga i sociolingüista, i Elvira Riera-Gil, doctora en Ciències Polítiques per la UPF, especialitzada en política lingüística. Un debat moderat per la periodista Magda Gregori.

INSCRIPCIONS