fbpx

On és i cap a on va l’independentisme? Analitzem quin ha de ser el seu rumb en el proper Eines 42: «Independentisme: mirades cap al futur», amb Marta Rovira i Ismael Peña-López

Convertit en un moviment de masses, i havent posat contra les cordes el règim del 78, l’independentisme no ha reunit encara, tanmateix, la força suficient per a aconseguir la República Catalana. El número 42 de la revista Eines «Independentisme: mirades cap al futur» vol contribuir a la reflexió sobre les línies mestres que haurien d’orientar l’estratègia i la tàctica política d’un moviment que ha arribat més lluny que mai en la seva història, però al que encara li queda molta feina al davant.

La presentació es farà el proper dijous 16 de desembre, a les 19h, al Centre Cívic Convent de Sant Agustí – Sala Noble (c/ Comerç, 36. Barcelona). Per seguir les mesures sanitàries, hi haurà aforament limitat, per tant, és necessari inscripció prèvia. També es podrà seguir en format online a través del canal de Youtube de la Fundació o per xarxes socials amb l’etiqueta #EinesIrla.

Comptarà amb la participació d’Ismael Peña-López, científic social i director de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, i Marta Rovira, secretària general d’Esquerra Republicana, que intervindrà en directe des de Ginebra. Un debat moderat per la periodista Sara González.

INSCRIPCIONS ↘