fbpx

Club Irla: Col·loqui de la pel·lícula “L’home dels nassos”

Comencem aquest febrer amb una nova activitat del #ClubIrla. Arran de l’estrena de la pel·lícula L’home dels nassos, des de la Fundació Irla, i amb la col·laboració de la productora Aguacate Calabaza Films, organitzem un col·loqui posterior al visionat del film, amb la directora, Abigail Schaaff, i el president de la Fundació Irla, Raül Romeva.

L’activitat es farà aquest divendres 2 de febrer, a les 18h, al Cinema Maldà (Carrer del Pi, 5, Barcelona).

Per assistir a l’acte, és imprescindible la compra a taquilla de l’entrada per a la projecció (7,5 €). Després de gaudir del passi, conversarem amb el president de la Fundació i la directora del film sobre la història que hi ha al darrere.

L’home dels nassos és l’òpera prima de la directora Abigail Schaaff, i és una aposta contundent pel cinema de ficció històric en català. Posa en valor la identitat com a poble de Catalunya i la difusió de la seva memòria històrica com a patrimoni col·lectiu.

La sinopsi és la història de tres nens que a l’hivern de 1968 intenten escapar de l’home dels nassos, qui captura als infants mentiders durant l’últim dia de l’any. Però ells no són els únics que el temen, ja que les mentides del passat també es poden ensumar (visiona el tràiler)

Ha comptat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, de 3Cat de TV3 i del Ministeri de Cultura i Esport.