fbpx

Nou Club Irla d’estiu amb la projecció del film “Sempre ens quedarà demà” a l’Espai Texas de Barcelona

Arriba un nou #ClubIrla d’estiu amb la projecció del film “Sempre ens quedarà demà” a l’Espai Texas de Barcelona, una de les pel·lícules més taquilleres d’Itàlia que reflecteix un problema tan actual com és la violència masclista a partir d’un drama sobre una dona, esposa i mare en la postguerra italiana.

L’activitat es farà aquest dimecres 17 de juliol, a les 17:45 h, al Cinema de l’Espai Texas (Carrer de  Bailèn 205, Barcelona).

El film parteix a Roma, el 1946, amb Dèlia, qui té tres fills i està casada amb el malhumorat Ivano, que la maltracta. Després de la guerra, tots dos lluiten per treure a la seva família endavant amb diversos treballs mal pagats. Però un dia, una meravellosa notícia els esvalota: Marcella, la filla major, acaba de comprometre’s amb Giulio, un noi molt simpàtic de bona família. Dèlia està molt il·lusionada amb aquest nou començament que portarà un futur millor per a tots. No obstant això, rep una misteriosa carta que promet canviar els plans de tota la família per sempre… (visiona el tràiler)

L’acte és gratuït, però és imprescindible inscriure’s prèviament, ja que les entrades són limitades (fins a exhaurir existències).

INSCRIPCIONS ↘