fbpx

La Fundació Josep Irla es fa major d’edat

La Fundació Josep Irla esdevé una entitat independent d’Esquerra Republicana. La decisió ha estat presa, a iniciativa conjunta, en el darrer Patronat, i esdevé un pas més en l’estratègia d’esdevenir el principal think tank de l’esquerra nacional dels Països Catalans.

Durant la celebració del seu 20è aniversari, la Fundació ja va mostrar la intenció d’esdevenir un laboratori d’idees al servei d’un espai polític més ampli que l’estrictament vinculat a Esquerra Republicana. A partir d’ara, gràcies a aquesta modificació de l’estatus jurídic de la Fundació, l’entitat passa a tenir una major autonomia de cara a treballar per aquest objectiu estratègic.

El funcionament ordinari de la Fundació seguirà sent essencialment el mateix, ja que aquesta decisió és el resultat d’una tendència que l’entitat ja havia engegat, com mostren l’edició de material formatiu adreçat al públic general, o l’organització d’actes amb altres fundacions i entitats de l’esquerra nacional. La Fundació, per tant, tindrà una agenda pròpia orientada al conjunt de l’esquerra nacional, tot mantenint les excel·lents relacions amb Esquerra Republicana derivades d’anys de trajectòria en comú

Comparteix aquesta noticia