Si no pots veure bé aquest butlletí fes clic aquí
11 de març 2024
Arriba la Beca d'Estudis Feministes Nativitat Yarza 2024

Amb la ressaca  📆♀️#8M, arriba una nova edició de la 🎓 Beca d'Estudis Feministes Nativitat Yarza, la qual pren el nom de qui va ser la primera alcaldessa escollida per sufragi universal de la història dels Països Catalans. 

La Beca Yarza té per objectiu finançar una recerca inèdita en el camp de les Ciències Socials sobre propostes per assolir la igualtat i l’exercici de la plena ciutadania de les dones.    

Està dotada amb 3.000€ i la publicació de la recerca. Si estàs interessat/da en presentar un projecte, tens temps fins al 7 de maig per enviar-lo al correu [email protected].  

Consulta les bases
Notícies del mes
Crisi de masculinitat i manosfera 

Raül Romeva, Helena Castellà i Lionel Delgado conversen sobre els perills del creixement de l’extrema dreta a internet i com combatre els discursos d’odi. En el marc de la setmana temàtica sobre noves masculinitats.
Irlanda, més a prop que mai de la reunificació

Analitzem el dret d’autodeterminació a partir del cas irlandès. Amb la participació del president nacional del Sinn Féin, Declan Kearney, juntament amb Mar Aguilera, Gemma Calvet, Raül Romeva i David Minoves.
El contingut especial que no et pots perdre
Parlem amb persones expertes que ens aportin la seva experiència en el camp de les masculinitats i el feminisme sobre qüestions clau en aquest sector: per què necessitem parlar de masculinitats, com afecta el patriarcat als homes, com ha evolucionat el concepte de masculinitat al llarg de la història o com treballar la sexualitat des d’aquest àmbit de forma més disruptiva. 
Beques i premis Irla 
Irla recomana 
Violència
en tres actes

De víctima a supervivent

Escrit per Jenn Díaz
Tal dia com avui
2 de març
Fa 35 anys va morir la mestra i activista política Maria Carreté  →
16 de març
Fa 50 anys va morir el primer cap de cerimonial del Parlament Dalmau Costa  →
Twitter
Facebook
YouTube
telegram
Website
Per donar-te de baixa de les llistes de mailing
clica aquí

Calàbria 166 entresol, 08015 Barcelona | T 935 677 863 | [email protected]

© Fundació Josep Irla 2024

Butlletí editat per la Fundació Josep Irla, fundació inscrita al Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya, amb CIF G61304663 i domicili a 08015 Barcelona, C/ Calàbria 166, entresol.

Aquest correu electrònic s’ha enviat a totes les persones subscrites al butlletí Irla Digital.

Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació al tractament de les teves dades personals enviant un correu a
[email protected]