General

Presentació del llibre “L’any que vaig estimar Ava Gardner”, premi Producenci Bertrana 2023

Dissabte 13 d’abril a les 19 h amb la presentació del llibre “L’any que vaig estimar Ava Gardner” de Jordi Soler.

Quan l’any 1990 el Pol Mas veu que l’Ava Gardner ha mort als seixanta-set anys recorda que la va conèixer durant el rodatge de Pandora y el holandés errante a Tossa de Mar a l’hotel familiar Àncora.

Un rodatge inoblidable que va significar el seu pas de la infància a la joventut marcat per l’amor per l’actriu, que li durarà tota la vida. Un relat deliciós, lluminós, ple de vivències i glamur, amb personatges inoblidables com Ava Gardner, Mario Cabré o Frank Sinatra, en un marc incomparable com és la Costa Brava dels anys cinquanta.

“Les mans li tremolen quan agafa les dues fotografies en blanc i negre que conté. Mentre se les mira, permet al reguitzell d’emocions que guarda tancades amb pany i forrellat que surtin i es passegin per allà, com a cal sogre. I es capbussa en el record. El de l’any que tot va canviar per sempre. El de la primavera que va estimar Ava Gardner”.