General

Inauguració de l’exposició “La veu de l’ànima” de Montse Scintilla

Dissabte 6 d’abril a les 19 h inaugurem nova exposició que porta per títol “La veu de l’ànima” de Montse Scintilla.

Després d’una pèrdua, d’una separació, d’una malaltia, d’un canvi de rumb, d’una decisió valenta… què t’espera? Quan el que hi ha hagut fins ara s’acaba… què t’espera? La incertesa. Un univers de possibilitats impossibles d’arribar a imaginar, lluny de la nostra voluntat.

La incomoditat. Del no saber el què el quan i el com, del fet que res està en les nostres mans. La incomoditat de la incertesa busca la certesa, però aquesta es resisteix a desvelar-se.

Encara no és el moment, arriba més tard del que un espera i desespera. I en aquesta espera, plena de no-res i a la vegada de tot, comença el procés.

Un viatge a les palpentes per expressar visualment la veu de l’ànima, allò (des) conegut. Montse Scintilla busca plasmar en el paper la gestualitat, l’impuls primer que es connecta amb la intuïció.

Tot allò que no ha pogut ser imaginat o projectat per la seva ment, la veu de l’ànima. Aquesta sèrie de treballs estan creats amb tinta xinesa i grafit sobre paper artesanal de cotó. Materials senzills per mostrar l’essència del que brolla sense necessitat de vestir-ho.

Vernissatge el dissabte 6 d’abril a les 19 h