General

Divendres 17 de desembre a les 19 h “Dos estius amb la Sònia” de Neil David Selby

Aquest divendres a la Casa Irla presentarem “Dos estius amb la Sònia” amb la participació de Carles Motas, Josep Maria Vicens i Alfons Hereu.

Aquesta és la història d’un anglès que, convidat per una dama catalana alta i rossa a passar els caps de setmana a la Costa Brava, descobreix inesperadament una gran passió absent en la seva vida.Inspirat per les visites allà on viu ella, decideix comprar la part més gran d’una casa arquitectònicament famosa, la Casa Ribas, a prop de la platja, al bell mig de Sant Feliu de Guíxols.

Ell i la Sònia emprenen una exploració íntima i completa de la ciutat, dels pobles circumdants i de la història de la regió. És així com entrenen contacte amb tots els àmbits de la societat catalana.

Es troben amb empresaris, intel·lectuals, productors de vi, xefs, artistes, ceramistes, fotògrafs, cantants, ballarins, dissenyadors i artesans.L’arribada de la pandèmia no impedeix refrenar l’apassionada descoberta, fins i tot s’intensifica a mesura que viatgen cada vegada més perl’Empordà, sempre que les restriccions ho permeten.

És una història que vol explicar per què els catalans senten amb tanta força el seu país. És una història entranyable d’una consciència creixent de pertinença.I és la commovedora història d’un amor creixent per la Sònia i el seu paisatge empordanès natal.