General

Dissabte 18 de desembre a les 19 h presentem “La llengua dels ocells” de Pere Parramon

Aquest dissabte presentarem a les 19 h a la Casa Irla el llibre de Pere Parramon “La llengua dels ocells”.

Guerrer i poeta, el protagonista de “La llengua dels ocells” és tan destre defensant el seu senyor amb la destral com incapaç de trobar les¡ paraules amb què descriure’n el color dels ulls.

Condemnats per un jurament, el guardià pèl-roig i el seu príncep ros viatgen per les fredes solituds d’un Nord mític i potser exhaureixen la seva última oportunitat de dir-se tot allò que fins ara han callat. Explicada amb lirisme ferotge, la seva és una història èpica i alhora intimista on la realitat es confon amb les il·lusions, el present amb els records, la ge losia amb la lleialtat i, per sobre de tot, l’amor amb la poesia.

Presentarà l’acte Georgina Linares.