General

dissabte dia 27 de novembre a les 19 h festival HÍBRIDA a la Casa Irla

El proper dissabte dia 27 de novembre a les 19 h es celebrarà a la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols el festival HÍBRIDA.

Híbrida és un festival descentralitzat que neix amb la voluntat d’explorar i reflexionar sobre els espais liminars de la poesia, les fronteres o els punts de connexió que aquesta estableix amb altres manifestacions literàries o artístiques.

De quina manera dialoguen, la poesia i la narrativa? I la poesia i el teatre? Quines connexions es poden establir, entre poesia i el videoart? I amb la música? El festival comptarà amb diverses sessions durant el mes de novembre dins del territori del Principat.

A Casa Irla, se celebrarà una acció al voltant de la videopoesia, a partir d’una convocatòria oberta gestionada per AELC i coordinada per la videoartista Ester Xargay.

Les persones interessades poden escriure a [email protected]