General

Dissabte dia 13 de novembre a les 19 h inaugurem l’exposició #corTada

Del 13 de novembre al 9 de gener podreu veure a la Casa Irla l’exposició de Antoine Chuecos que porta per títol #corTada.

Antoine Chuecos és un artista multidisciplinari que treballa sense complexos i segons el seu humor el dibuix, l’escultura, la música i l’escriptura mentre s’autodefineix com un somiador a temps complet.

Aquí ens presenta una obra de dibuixos tallats executada amb pintura a l’oli sobrepaper i ens revela un camp de treball en el centre del qual es troba, als seus ulls, l’incomprensible i, no obstant això, essencial: L’ésser humà.

Aquests dibuixos, mai exposats, són el resultat d’un projecte desenvolupat sobre el tema “desestructurar és construir”.

La seva trajectòria, la seva filosofia aposten que humanisme i minimalisme són unes eines capaces de comunicar i generar emocions.

La seva obra es basa en el convenciment que l’única creació interessant és l’emocionant, en el valor del pas del temps. I ens diu amb un somriure… “Amb aquest treballvaig adquirir la condició d’assassí en sèrie inofensiu per haver tallat a diverses dones nues”.

Una exposició per a veure.