General

Dissabte 10 d’abril presentem el llibre “Sofregit” d’Enri Herce

El proper dissabte dia 10 d’abril a les 19 h presentem a la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols el llibre “Sofregit” de l’Enric Herce. Presentarà l’acte l’escriptora Núria Esponellà.

El llibre “Sofregit” d’Enric Herce, editar per Cossetania Edicions, presenta 50 receptes i histories particulars de la cuina catalana.

Fer el sofregit requereix paciència, constància i dedicació. No es pot fer amb presses, de qualsevol forma, a tot gas; hem de gestionar el temps com un ingredient més de la recepta, i no el menys important. És la base de la nostra cuina catalana antiga i familiar, el fonament per construir a sobre el que vulguem: des de la més tradicional de les receptes fins a la més creativa.

Perquè un bon sofregit ho aguanta tot. Per tot això, aquest llibre pretén convidar-vos a cuinar a través de la tradició culinària del nostre país i d’aquells productes i tècniques que li són propis, per mitjà d’un receptari deliciós amb plats per a qualsevol ocasió i moment de l’any, i amb la descripció de diferents fórmules per cuinar-los.

Amb tot, l’autor també ens explica aquelles peculiaritats geogràfiques i culturals que defineixen la cuina catalana, a mes de nombroses histories referents als productes, les tradicions i anècdotes personals de la seva carrera culinària.