General

Dissabte 20 de març a les 19 h presentació del llibre de Roger Pera “Èxit. On tot comença”

Torna l’activitat presencial* a la Casa Irla amb la presentació del llibre de Roger Pera “Èxit. On tot comença”.

Roger Pera repassa la seva extensa carrera professional, des que amb 9 anys va iniciar-se en el teatre i el doblatge, i tots els èxits i elogis que va acumular fins que vaestar a punt de perdre-ho tot. Escrit en un to directe i proper —a estones dramàtic, a estones còmic—, aquest llibre és també el relat sincer i honest de la seva lluita contra la droga.

«El dissabte 25 de gener de 2014 hi havia programada funció de Germans de sang. A les 18.00 h. Es va anul·lar. […] es va anul·lar perquè jo, que representava el protagonista,no m’hi vaig presentar. […] No puc dir que aquesta fos una situació nova, perquè feia anys que estava enganxat a la cocaïna.»

«I sabeu què? El que us diré ara us sorprendrà: ESTIC AGRAÏT A TOT AIXÒ QUE M’HA PASSAT. I sí, he canviat. Hem retrobat el Roger. I m’he perdonat. Ho he aconseguit.»

Amb textos de Jordi Basté, Ismael Abadal, Marta Pera, Pep Sala, Ricard Reguant i Joan Pera.

*Les presentacions presencials es faran amb aforament reduït i amb totes les mesures de seguretat Covid-19. Serà obligatori l’ús de la mascareta, el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrada, etc..