General

Presentació del llibre “6 nits d’agost” de Jordi Lara

El proper dissabte 28 de setembre a les 19 h presentarem el llibre “6 nits d’agost” de Jordi Lara.
 

El sis d’agost de 2007 un home va sortir de Barcelona i va pujar a la muntanya per morir-hi sol. Aquell mateix dia complia setanta-cinc anys; es deia Lluís Maria Xirinacs i tenia una llarga trajectòria pública com a lluitador per les llibertats i filòsof pacifista.
 
¿Per què ho va fer? ¿Era un suïcidi o era una altra cosa?
 
Sis nits d’agost és la història d’aquella mort volguda, singular, misteriosa. La revelació de com va ser preparada escrupolosament i com va afectar tantes persones, i l’aventura d’un escriptor per esbrinar el sentit d’una acció com aquella.
 
Una novella apassionant que ens convida a una reflexió moral i universal sobre allò que ens interroga a tots: la mort, la llibertat individual o el compromís col·lectiu.