General

Concert d’El perfum de la llar amb Indira Ferrer (Veu soprano) i Mauricio Campos (Guitarra)

El proper dia 5 d’octubre a les 21:30h a la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols concert “El perfum de la llar” amb Indira Ferrer (Veu soprano) i Mauricio Campos (Guitarra).

Quan un entra a casa seva el primer que identifica és l’olor. Una mena de perfum a llar, a família que és únic i ens dóna una tendra i càlida benvinguda. Aquella fragància ens obre els braços i ens dóna seguretat. Sabem que hi trobarem calma i placidesa.
 
Aquest concert està conformat per melodies que no només podrem escoltar sinó que ens evocaran la dolçor de la xocolata, l’olor de la llenya quan crema a la llar de foc o el perfum de l’herba acabada de tallar.
 
La nostra intenció és que pugueu acariciar aquella maleta de records que forma part de la nostra vida. Hi trobareu peces líriques i també actuals com boleros o alguna havanera. Aquest concert va dirigit al públic que li agrada la música clàssica que té curiositat per sentir noves adaptacions i també a un públic que “en teoria” no hi està avesat. Els assegurem que els sorprendrà comprovar que les melodies que farem seran com un “vestit fet a mida”.