General

Francesc-Marc Álvaro presenta: Ara sí que toca!

El proper dissabte dia 28 de març a les 18 h, presenta es seu llibre “Ara sí que toca!”, el periodista i escriptor Francesc-Marc Álvaro a la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols.

La història que fa una dècada semblava clausurada es reobre de sobte amb una sèrie d’esdeveniments crítics, agònics i vertiginosos. Què sabem realment de Jordi Pujol i la seva família? En què consisteix el pujolisme? Com cal interpretar la figura d’Artur Mas? Per trobar les claus del que està passant, cal rellegir el millor llibre que s’ha escrit sobre Pujol i el pujolisme.

Però Francesc-Marc Álvaro no s’ha limitat a reeditar un llibre que el pas dels anys ha convertit en text de referència. Calia aplicar el mateix rigor a l’anàlisi del que ha passat durant l’última dècada. Per això el llibre repassa l’evolució dels personatges principals i ofereix capítols nous, amb fets inèdits, dedicats sobretot al procés sobiranista, al paper que hi té el món de CiU, al president Artur Mas i el seu entorn de poder i, finalment, a la figura d’un Jordi Pujol crepuscular que, arran de la seva confessió sobre una herència no declarada, fa fer un gir inesperat i dramàtic a la seva biografia.

El resultat és un llibre apassionant que certifica que ni la ment del novel·lista més agosarat, fecund i original hauria pogut imaginar tot el que ara us disposeu a llegir.

Acte gratuït i obert a tothom.