General

Nou director a la Casa Irla

El passat dimarts 10 de març a la Casa Irla es va fer l’acte de signatura del nomenament del nou director de la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols, Manel Gorro, amb la presència del director de la Fundació Josep Irla, Josep Vall.

Aquest relleu del fins ara director, Joan Casamitjana, permet una renovació de l’organigrama i una nova empenta al centre cultural ganxó.

Per la Fundació Josep Irla és important que la Casa Irla segueixi essent un centre dinàmic i culturalment de referència al Baix Empordà, així com el Museu Irla, una visita obligada a l’exposició permanent de la figura del ganxó Josep Irla, President de la Generalitat a l’exili, per tal de conèixer aquest personatge polític rellevant per Catalunya durant el s.XX.

Manel Gorro, el nou director, juntament amb el nou equip gestor, vol obrir les portes de la Casa Irla a la ciutat i a tots els ciutadans, per tal de desenvolupar noves activitats i una nova programació cultural, social i lúdica,és per això que qualsevol particular o associació pot demanar l’espai per afer-hi actes o activitats que beneficiïn, tant a la ciutat, com a la resta de la comarca; i alhora, donar un impuls al Museu Irla amb visites guiades per atots els públics, incloses les escoles i instituts de Catalunya, com es fa també a l’Espai Macià, ubicat a les Borges Blanques o al Centre d’Interpretació Lluís Companys de Tornabous, ambdues a la província de Lleida.

Sant Feliu de Guíxols disposa d’aquest equipament tant característic com és la Casa Irla, que desitgem que continuï essent el centre cultural de la ciutat.