General

Propera programació: Tardor 2014

A la Casa Irla hem tancat la temporada d’hivern-primavera 2014 amb un balanç força positiu. Han estat en aquests sis mesos més de 25 actes de diversa índole: conferències, concerts, cinema fòrum, exposicions, reunions de veïns i entitats.

Pel broc gros han estat més de mil dues-centes persones les que s’han acostat per la casa Irla a veure i participar d’alguna de les activitats que us hem ofert, i això sense tenir en compte la gran quantitat de persones que han vingut a la Taverna a fer algun àpat.

Tanquem la temporada amb una satisfacció relativa: satisfets per la feina feta i encoratjats alhora per continuar treballant, però amb el ferm propòsit d’aconseguir arribar a molta més gent.

Estem convençuts que a Sant Feliu de Guíxols hi ha prou gent que li agrada gaudir d’un bon concert de música en directe, que hi ha prou gent que vol gaudir de les exposicions d’art, que tenim un munt de gent interessada en les conferències i xerrades que us oferim.

El nostre repte es fer-vos ho saber, que arribi la informació, comunicar-ho a quanta més gent millor. I això també ho hem d’aconseguir amb la col·laboració i ajut de tothom, de la manera més popular i útil: de boca a orella.

Hem d’agraïr a l’ANC de Guíxols la seva participació en l’organització del cicle “El país que volem”. Ens trobem en un moment clau de la nostra Història i tots ens hi hem de sentir partícips, gaudir-ne i compartir-ho i això és el que pretenem amb totes aquestes xerrades.

Ja us podem avançar que la programació de tardor 2014 la començarem just després de la Diada Nacional, el dissabte 13 de setembre amb la presència de l’Albert Sánchez Piñol que ens presentarà la seva novel·la “VICTUS, Barcelona 1714”.