General

Rumba catalana amb Banana Beach

La rumba catalana de Bananna Beach a la Casa Irla.

Aquest divendres 13 de juny acabem la temporada de programació cultural a la Casa Irla, i ho fem amb un grup de rumba catalana, “Bananna Beach” que vénen de l’Alt Empordà.

Van començar a tocar a partir del2009, i van decidir tocar rumba, al principi acompanyada d’ska i reggae, ja que des de ben petits van poder observar que aquests gènere no comportava ni comporta etiquetes ni diferències, la rumba és un gènere que convida a tothom a ballar i passar-ho be i això és el que volen transmetre.

A mesura que ha anat passat el temps el grup ha anat enamorant-se més d’aquest gènere fascinant que és la rumba catalana i ha intentat trobar un so més rumberu, tot i conservar alguna pinzellada de reggae.

Banana Beach ens prometen un concert en directe fresc, divertit i tropical, capaç de fer sortir l’alegria de l’estiu qualsevol nit de l’any!