General

Inauguració de l’exposició de Jocelyne Marmottan

Dissabte 5 de juliol, a les 19h. quedeu tots convidats a la inauguració de l’exposició.

Nova exposició a la Casa Irla de l’artista Jocelyne Marmottan que sota el títol “Realitat alterada” ens presenta una col·lecció de pintures vives i alegres que ens arrencarà un somriure i ens farà sortir de l’exposició amb alegria.

Utilitzant diferents tècniques i diferents materials, la Jocelyne ens ofereix una gran col·lecció que desborda la seva personalitat i la seva manera d’entendre la vida.

La crítica d’art Maria Vinós defineix així l’obra de Jocelyne Marmottan:
La sèrie Realitat Alterada captiva sencera aquesta sensació de desconcert davant un contrast que juga amb la percepció de formes múltiples, l’impacte és més subtil però igualment potent en les peces on la forma s’ha abstret gairebé completament i queda només el color i la sensació de moviment lleuger de les flors recentment caigudes i els seus plans d’ombres i reflexos. Les pintures es desdoblen sense esgotar-se en una obra que escomet el tema a través d’una varietat de tècniques que inclouen pintura a l’oli, acrílica, aquarel·la, monotípia, fotografia i les seves trobades experimentals imatges alterades digitalment, impreses en tela, en paper amate i voltes a pintar […]. La versatilitat amb què traspassa els límits d’una o altra tècnica és ostentació d’un impuls original potenciat que flueix lliurement en el seu treball creatiu