General

Nova etapa a Cas Romagué

Diumenge 1 de juny va començar una nova etapa a la taverna de la Casa Irla, coneguda com a Cas Romagué, quan la família Irla la regentaven a principis del segle XX.

En Sisco i la Lolita enceten aquest període que els volem desitjar ple de prosperitat i molts èxits en aquest nou projecte de vida. La Casa Irla i la Taverna de Cas Romagué caminaran plegats per continuar fent d’aquest espai ja emblemàtic de la ciutat un centre cultural obert a tothom, al barri, a la ciutat, a la comarca de manera que esdevingui lloc imprescindible de trobada per a tots aquells que volem que el nostre país avanci en aquest procés cap a la recuperació de la llibertat.
En Sisco i la Lolita hi posaran tot el seu saber fer per donar a Cas Romagué un bon ambient, una bona companyia, i, és clar, uns bons menjars per a què tinguem sempre una excusa per anar cap a la taverna.
Malgrat els entrebancs, malgrat les ensopegades la Casa Irla continua el seu projecte de recuperació de la memòria històrica en primer lloc del President Irla però també dels ideals de la República que Irla i tants altres van defensar.
I ara més que mai, ara que ja ens apropem cap a una nova República Catalana, hem de continuar treballant.
I recollint paraules de Felip Calvet, a la Taverna de Cas Romagué hi trobareu: cava i llibertat.