Si no pots veure bé aquest butlletí fes clic aquí
12 de juny 2023

Arriben els premis #NitIrla

 

Aquest juny arriba la tradicional entrega dels premis de la Fundació, que enguany han estat per:
 
El jurat del Memorial Francesc Macià ha volgut distingir la trajectòria de l’actriu Carme Sansa, tota una referent del món cultural, i el projecte cultural Barnasants pel seu paper clau per donar a conèixer la cançó d’autor, especialment a les generacions més joves.
 
El jurat del Memorial Lluís Companys, que amb motiu de l’Any Internacional del Mill declarat per l’ONU, l’hem dedicat a premiar les iniciatives i bones pràctiques de la pagesia i el món rural, ha volgut reconèixer la trajectòria de Mireia Barba, cofundadora d’Espigoladors, i en la modalitat col·lectiva, la Xarxa de Graners de Catalunya, per les seves tasques cabdals en el camí de l’assoliment de la sobirania i l’autonomia alimentària.
 
El Premi d’Assaig Irla 2023 ha estat per la filòloga Helena Borrell i el seu treball «Per què no sona bé. Les conseqüències de la minorització del català per al registre col·loquial i algunes propostes».
 
El lliurament dels guardons tindrà lloc a la Nit Irla, que se celebrarà el dimarts 27 de juny a les 19 hores, al Pati de l’Institut d’Estudis Catalans. Ens hi acompanyes?

 

Inscriu-te a l'acte
Notícies del mes
Una Catalunya més equilibrada entre territoris?

Maria Sisternas i Jordi Sánchez conversen a la presentació del número 46 de l’Eines sobre territori amb una mirada republicana
Una Renda Bàsica, una proposta viable a escala catalana i europea?

Daniel Raventós, Lluís Torrens, Carme Porta, Itziar Guerendiain i Sergi Raventós participen a la jornada conjunta de la Fundació Irla i Coppieters Foundation
Beques i premis Irla
Irla recomana 
Del vapor al núvol
Un relat per a la reindustrialització de Catalunya
Roger Torrent
Tal dia com avui
19 de juny
Fa 105 anys va morir l’escriptora i mecenes Manuela Agnés Rausell
21 de juny
Fa 70 anys va morir l’advocat i polític Josep Maria Espanya →
Twitter
Facebook
YouTube
telegram
Website
Per donar-te de baixa de les llistes de mailing
clica aquí

Calàbria 166 entresol, 08015 Barcelona | T 935 677 863 | [email protected]

© Fundació Josep Irla 2023

Butlletí editat per la Fundació Josep Irla, fundació inscrita al Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya, amb CIF G61304663 i domicili a 08015 Barcelona, C/ Calàbria 166, entresol.

Aquest correu electrònic s’ha enviat a totes les persones subscrites al butlletí Irla Digital.

Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació al tractament de les teves dades personals enviant un correu a
[email protected]