General

Dissabte 16 de setembre presentació del llibre “El sender litoral de la Costa Brava”

Dissabte 16 de setembre a les 19 h presentem el llibre d’Argemir González “El sender litoral de la Costa Brava”

Aquesta guia de la Costa Brava recorre els camins més propers al mar Mediterrani entre Blanes i Portbou.

Es divideix en vint-i-set etapes.

Alguns trams són fàcils i força coneguts, d’altres són solitaris i exigents, però tots ells són bellíssims. Les diferents etapes del sender litoral es poden fer de forma continuada o individualment per a la qual cosa cada una d’elles va acompanyada de dades sobre el transport públic per arribar i per tornar al punt de sortida.

L’autor, fill de la Costa Brava i profund coneixedor de la zona, a més a més de les rutes de senderisme també ens proposa itineraris urbans per les principals poblacions aportant en totes elles una gran quantitat d’informació sobre la natura, la història, l’art i les llegendes dels indrets visitats.

En resum, es tracta d’una proposta molt completa i adequada per a gaudir de la Costa Brava tot l’any