General

Presentació del llibre “El nen que volia ser assassí” de Rafel Casas

Dissabte 25 de febrer a les 19 h presentarem el llibre “El nen que volia ser assassí” de Rafer Casas amb l’autor i Pilar Francès.

El sexe, l’amistat, l’escola, la religió o la família… tot és observat, analitzat i interpretat per en Tommy, un nen de deu anys amb una gran afició pels còmics i les pel·lícules d’espies.

El greu problema que afecta una companya de l’escola, farà que en Tommy decideixi actuar per arreglar aquesta injustícia, emprant els mitjans

 que siguin necessaris, a l’estil dels protagonistes de la seva sèrie de televisió preferida. Aquesta novel·la trenca amb les formes literàries habituals i desenvolupa un llenguatge particular i íntim, que utilitza el llenguatge infantil per a construir una esmolada crítica social, aprofundint en la visió màgica, inconscientment protectora, que tenen els nens envers les experiències vitals traumàtiques.

Una història espontània, fresca, que reflecteix la complexitat de les relacions humanes adultes i la manca de valors que afecta la nostra societat actual.