General

Diumenge 10 de juliol a les 19 h concert amb Hound Dogs

Aquest diumenge a la Casa Irla a partir de le 19 h a la Casa Irla concert amb l’actuació dels Hound Dogs.

Johnny Clara and the Hound Dogs va néixer al febrer de l’any 1997 quan quatre amics: Enric Àguila, Albert Pascual, Josep Vidal i en Pepe Clara van muntar el grup per acompanyar al fill d’en Pepe Clara que era el líder de la composició musical amb només sis anys i que ja tocava el piano.

Aquest any celebren 25 anys i sempre han fet rock and roll primitiu dels anys 50 i 60 amb pinzellades de blues i country. Per la banda han passat molts músics, però sempre,  han intentat de mantenir l’esquema original dels anys 50 amb una o dues guitarres, bateria, contrabaix, saxo, piano i veu. El posat sempre ha estat el més fidedigne aproximat a aquells anys i com anaven els grups.

En l’actualitat estan formats per dos membres de Sant Feliu que són en Pepe Clara a la veu i el Manel Torrecillas al piano; tres de Palamós que són el  Paco Robledillo al baix, el Carmelo Serralbo a la guitarra i el Juli Canals al saxo; a la bateria el Gabi Díaz que ve de Begur i el guitarrista Manolo Pardillo que ve de Viloví. Ara es diuen Hound Dogs, ja que en Johnny va abandonar el grup.