General

Diumenge 5 de juny a les 12:30h Concert-Vermut amb Uma

Diumenge 5 de juny a les 12:30h Concert-Vermut a la Casa Irla amb Uma Bunnang Uma Bunnang “Uma”.

Uma Bunnang, coneguda artísticament com a “Uma”, va llançar el seu primer single “Mockingbird” ara farà dos anys, amb el que ha arribat a acumular, és de mig milió d’streams a Spotify.

La seva música és una simbiosi acurada i fràgil on s’entrelliguen la tradició folk i l’electrònica més experimental, creant atmosferes sonores delicades i vibrants amb la seva veu càlida i hipnotitzadora. Amb el llançament del seu primer EP el passat mes d’abril, “Bel·li”, n’ha tingut prou perquè, en els principals mitjans musicals independents i de tendències (Neo2, Indiespot, Musikalia i Vein Magazine, entre d’altres), l’hagin destacat com una de les promeses més rellevants de l’escena actual.

Entrada gratuïta